Берза

  • aero 800 ▼ -18,28%
  • alfa 33.000 ⚫ 0,00%
  • dinnpb 3.202 ⚫ 0,00%
  • fito 2.720 ⚫ 0,00%
  • kmbnpb 840 ▼ -1,18%
  • niis 685 ▲ 0,15%
(8. децембар 2011.)
ФОРМИРАЊЕ ГРУПЕ ГРАЂАНА

РЕАЛНО БОЉИ

Незадовољни чланови СНС у Шапцу покрећу иницијативу за формирање Групе грађана
Као последица изузетно великог разочарења начином вођења политике у Градском одбору СНС-а Шабац, донели смо одлуку да покренемо иницијативу за формирање Групе грађана „Реално бољи“ за предстојеће локалне изборе.
Иницијатива за оснивање Групе грађана потиче од групе искључених и незадовољних чланова чланова-оснивача СНС-а у Шапцу, Владан Кулезић, Никола Митровић, Милић Гранић, Драгутин Васић, Нада Вучинић, Бранислав Пајић, Слађана Марковић, који су тражећи отворени дијалог о актуелним страначким проблемима и ванстатутарним кадровским применама система „преког суда“ мимо процедуре коју Статут предвиђа, искључени из странке, на основу решења које је неко оверио факсимилом председника странке.
Сваки поступак па и дисциплински, ако је недисциплина борба за демократију, не може се водити без обавезе онога ко донесе одлуку, чује и другу страну. У овој фарси такве опције нису постојале.
Овај инфобировски чин, урађен је уз сагласност врха странке или злоупотребом факсимила потписа председника странке, а да при том нико није сносио последице.
И у првом и у другом случају осећамо моралну потребу да о дешавању у Градском одбору СНС у Шапцу обавестимо чланство и позовемо и њих и све незадовољне грађане да нам се придруже на путу ка правди и деполитизацији друштва. Једина могућа опција да смањимо утицај партија на грађанство и одржимо обећања која смо давали чланству и потенцијалним бирачима СНС у Шапцу је управо овај: Да формирамо Групу грађана „РЕАЛНО БОЉИ“!!!

Најновији број

14. фебруар 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa