7. jul 2022.7. jul 2022.
KZN organizatora turnira

KZN organizatora turnira

Međunarodni futsal turnir u Sokolani

Vidovdanski turnir

Drugi “Međunarodni vidovdanski turnir” u futsalu okupio je stotinu ekipa u osam uzrasnih kategorija koji se od velikog praznika takmiče na otvorenom terenu Sokolskog doma. Velika finala su 12. jula, na Petrovdan. Prvi Turnir od rekonstrukcije Sokolane organizovan je prethodnog leta kada je okupio oko 80 ekipa, te je već drugi sa stotinu pokazao dobar odjek i van granica našeg okruga, čak i države.

-Ovo je još jedan futsal spektakl u Šapcu. Ove godine naziv je “Šabac open”, okupili smo osam kategorija, volim da naglasim posebno najmlađe, jer je osnovna ideja turnira upravo promocija ovog sjajnog sporta među mlađom populacijom. Uz starosne kategorije sve do veterana, postoji i kategorija klubova kao još jedan atraktivan činilac - istakao je sportski direktor Turnira Luka Stanimirović.
Organizatori, agencija MM stars ističu kako uz sve ekipe i oni rastu i trude se da svake godine bude u organizacionom smislu još bolji.

-Trudimo se da budemo bolji iz turnira u turnir, kako zimski, tako i letnji uz pomoć prijatelja, Gradske uprave, a konačni cilj je da Šabac vremenom postane i jedan os srpskih centara futsala, kao što je za mnoge sportove - rekla je Ljiljana Gašić, predsednik Organizacionog odbora.

-Naš cilj je da uvek i kvalitet ekipa podignemo na viši nivo i težimo da napravimo nešto što niko drugi nija, da napunimo tribine Sokolskog doma i po završetku da ljudi odu domovima zadovoljni zbog dobrih utakmica – dodao je Miloš Gašić, predstavnik Agencije.

Dnevni program startuje od 18 časova. Najmlađa kategorija petlića okuplja decu uzrasta 2009. i mlađe, dok je najstarija veteranska kategorija igrača starijih od 45 godina. Organizator turnira je agencija MM stars uz podršku sponzora, Sportskog saveza Šapca, Opštinskog fudbalskog saveza i Gradske uprave.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa