14. jul 2022.14. jul 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

NOVIH 2,8 KILOMETARA ASFALTA U METLIĆU

Put kao ispunjeno obećanje

Ulažemo u putnu infrastruktruru, ali ulažemo i u druge stvari važne za selo, da bismo, pre svega mlade ljude ostavili da žive na svojim imanjima, da bismo pospešili poljoprivrednu proizvodnju, ali pre svega da bismo približili uslove života u selu
Meštani Metlića dobili su 2,8 kilometara novog asfalta. Urađena su tri putna pravca u Negovanovića i Ilića Mali i njima će biti povezano oko 40 domaćinstava.

-Put koji smo dugo čekali napokon je stigao. Poslednjih najmanje desetak godina smo slušali priče da će on biti urađen, ali to se nije desilo. Ostvareno je sa formiranjem nove gradske vlasti i ovo je ispunjeno predizborno obećanje. Ovaj malski put je kružni i povezuje glavni put koji ide od Volujca prema putu Šabac - Crniljevo, kaže Sreten Stevanović meštanin.

Foto: "Glas Podrinja"


Meštane ovog dela Metlića je po završetku radova u petak posetio gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić. Tom prilikom su razgovarali o značaju ovog puta, ali i o tome šta im još nedostaje u selu.

-Veliko je zadovoljstvo videti oduševljenje ljudi koji ovde žive. Ovo je trebalo da bude urađeno davnih godina, da bi oni mogli da žive na jedan kvalitetan način, da se bave poljoprivredom i ostanu da žive u selu. Ulažemo u putnu infrastruktruru, ali ulažemo i u druge stvari važne za selo, da bismo, pre svega mlade ljude ostavili da žive na svojim imanjima, da bismo pospešili poljoprivrednu proizvodnju, ali pre svega da bismo približili uslove života u selu uslovima kakvi su u gradu. To je naša vizija razvoja seoskih sredina i trudićemo se da i u narednom periodu značajna sredstva ulažemo u poboljšanje uslova života u selu, naveo je gradonačelnik Pajić.
M.M.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa