14. jul 2022.14. jul 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

U NEDELjU NA ŠABAČKOM HIPODROMU

Održan četvrti trkački dan

Na Šabačkom hipodromu u nedelju je održan četvrti trkački dan. Na programu je bilo šest galopskih trka.

Pobednik prve trke “Memorijal Luke Lazarević” bio je Caravaggio, u vlasništvu Šendeković - Nedić, kog trenira Šendeković, sa džokejem Aleksom Šašićem. Drugo mesto osvojio je Dark Nun vlasnika Ivana Subotića, u treningu kod Gorana Stanarevića, a jahao ga je Darko Ljubomirović. Treća je bila Svetlica, takođe Subotićevo grlo, u treningu kod Živanovića, sa Ištvanom Kozmom u sedlu. Četvrto mesto zauzeo je Sheki, vlasnika Nikole Radojčića, kog trenira Lukić, sa džokejom Milanom Konkoljem.

Prvo mesto u drugoj trci “Memorijal Branka Jeremića” osvojio je Saint Tropez, vlasništvo Dautovića, u treningu kod Tike Vujkovića, koji ga je i jahao. Druga je bila Magdalena, Nenada Uglješića. Treće mesto zauzela je Merci štale “Venera Vas”, u treningu kod Kostadinovića, sa džokejom Milanom Nikolićem. Četvrta je bila Banbolina Etemovića, u treningu kod Lukića, sa Milanom Konkoljem u sedlu.
Achiles Srb, u vlasništvu i treningu Šendekovićam sa Milanom Konkoljem u sedlu, pobedio je u trećoj trci, pod nazivom “Ivanjdan”. Drgo mesto zauzeo je Kameni Beely Dautovića, kog trenita Tika Vujković, a jahao ga je Lazarević. Treći je kroz cilj prošao Wellington, štale “Mladenović”, kog Mladenovići i treniraju, a u ovoj trci ga je jahao Mustafa Manav. Četvrti je bio Mistic Bel vlasnika i trenera Šendekovića, kog je jahao Darko Ljubomirović.

Grlo Šendekovića Colorado osvojilo je prvo mesto i u četvrtoj trci, “Memorijalu Stefana Paunovića”, takođe sa džokejom Milanom Kokoljem. Na drugom i trećem mestu izjednačeni su bili Impressive Boy i Sony Corleone. Četvrto mesto zauzela je Esther Zaza grlo štale “Surčin”, koju trenira Jovanović, sa Milanom Nikolićem u sedlu.

Legionar Srb, vlasnika Vratića, odneo je pobedu u petoj trci “Šabac sprint”, još jednom sa džokejom Konkoljem. Drugi je kroz cilj prošao Krajčinovićev Iron Boy, u treningu kod Lukića i sa Mustafom Manavim u sedlu. Trećeplasirani je bio Waslawi, vlasnika i trenera Šendekovića, sa džokejom Aleksom Šašićem. Četvrta je bila Tulip O Hare, Saše Markovića, koju trenira Mladenović, sa džokejom Kristijanom Gnesijem.

Prošlogodišnji pobednik “Memorijala Kralja Aleksandra” i osvajač Pehara grada Šapca, Near Poet, Almina Aljića, osvojio je i trku “Petrovdan”, a u sedlu je bio Željko Ilić. Druga je bila Phillipines štale “Arushore” koju je i trenirao i jahao Aleksa Šašić. Treće mesto je zauzela još jedna pobednica “Memorijala Kralja Aleksandra”, iz 2020. godine, Koln, štale “RS”, u treningu kod Šendekovića, sa Darkom Ljubomirovićem u sedlu. Četvrta je kroz cilj prošla , KK “Gradačac”, koju trnira Andrić, sa džokejom Mustafom Manavom.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa