14. jul 2022.14. jul 2022.
Druga faza priprema (foto: Z. D.)

Druga faza priprema (foto: Z. D.)

FUDBAL: MAČVA NA ZLATIBORU

Završni deo priprema

Deset dana na Zlatiboru. Tri priopremna meča, kombinovanja rada na fizičkoj spremi i tehničko-taktičkoj pripremi. Povratak u Šabac u nedelju. Generalna proba protiv Zvezdare
Do starta Prve lige Srbije preostalo je još nešto više od dve nedelje, a verovatno najvažniji deo priprema fudbaleri Mačve sprovode na Zlatiboru, gde kombinuju fizički i taktički deo, te se kristališe slika igrača koji će biti nosioci ambicija kluba u predstojećem šampionatu. Na desetodnevne pripreme Mačva je otputovala u nedelju, odmah posle druge pripremne utakmice i na ovoj planini će boraviti do 18. jula.

Šabac su crveno-crni napustili posle dve pobede u pripremnim duelima. Ranije je savladan Radnički Novi Beograd 2:0, a prethodnog vikenda su čivijaši odigrali sigurno u ubedljivo protiv obrenovačkog Radničkog pobedivši 5:1. Golove protiv beogradskog srpskoligaša postigli su: Nešković, Pavić, Arambašić, Radunović i Mijailović.

Tokom osmodnevnih priprema Mačva će odigrati tri meča. Prvi je već iza njih. U Utorak suodmerili snage sa crnogorskim prvoligašem, Jedinstvom iz Bijelog Polja, bilo je 2:0, u petak će Mačva na megdan takođe prvoligašu susedne države Rudaru iz Pljevlja i na kraju, u subotu, dan pred povratak sledi meč protiv starog rivala Loznice.

Generalna proba pred start sezone predviđena je sedam dana ranije, 23. jula kada će u Šapcu gostovati sadašnji srpskoligaš, nekadašnji prvoligaš Zvezdara.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa