14. jul 2022.14. jul 2022.
Nova četvorka u Mačvi (foto: Z. D.)

Nova četvorka u Mačvi (foto: Z. D.)

FUDBAL: FK MAČVA – PRELAZNI ROK

Kvartet kao opcija

Mačva je dobila četiri nova fudbalera koja će biti na raspolaganju treneru Kurtušiću u nastavku priprema za Prvu ligu. Ugovore su potpisali Miloš Nešković, Vuk Marković, Pavle Radunović i Enson Kvok.

Nešković (2004), doskorašnji omladinac Mačve je opcija u špicu napada, kao i Pavle Radunović (1996), koji je u klub došao iz Timoka, dok će Marković (1999) i internacionalac iz Hong Konga Enson Kvon (1999) pojačati odbranu. Marković je nastupao za Studentski grad, dok je Kvon pojačanje iz Timoka.
Radunović je izdanak škole Rada, bio je standardni prvotimac u Zaječaru prethodne sezone, a Marković je karijeru gradio u mlađim kateogrijama OFK Beograda, uz značajnu minutažu u Studentskom gradu u nedavno okončanoj sezoni. Kvon nije bio uprvom planu plavo-belih iz Zaječara. Odigrao je jedan meč u regularnom delu sezone i još tri u plej aut periodu.

Kako je i najavljeno, Branislav Marković, mladi vezni igrač ponikao u Mačvi, nije deo planova novog stručnog štaba, te je promenio sredinu i naredne sezone će nastupati za superligašku ekipu Voždovca. Uz njega u timu naredne sezone neće biti Sladojevića i Samurovića koji će predstojeći šampionat provesti u redovima srpskoligaša Rađevca iz Krupnja.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa