28. jul 2022.28. jul 2022.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Eliksir Zorka generalni sponzor RK Metaloplastika

Saradnja brendova za šampionske ciljeve

Principi rada i visoki ciljevi spojili Eliksir Zorku i Metaloplastiku. Slogan saradnje „Šampioni igraju dok ne pobede“. Svako želi da bude šampion u svom polju delovanja. Važan dan za šabački sport i Grad u celini
Rukometni klub “Metaloplastika” sada nosi zvanično ime Rukometni klub “Metaloplastika Eliksir”. Najveći rukometni klub u Srbiji i poznata šabačka kompanija “Eliksir Zorka”, deo Eliksir grupe, potpisali su ugovor o saradnji i sponzorstvu. Slogan saradnje je “Šampioni igraju dok ne pobede”.
Predstavnici novog generalnog sponzora šabačkog rukometnog kluba uvereni su da je saradnja put ka novim pobedama i ostvarivanju najviših ciljeva.

Generacije čije je odrastanje bilo povezano sa Zorkom, odrastali su i uz Metaloplastiku. Saradnja sa klubom je saradnja dva brenda grada sve u cilju pobeda na različitim poljima


-Mi smo pouzdan partner lokalnoj zajednici, Gradu, oko 600 zasposlenih u našoj kompaniji dolazi iz Šapca. Znamo da je i Zorka deo istorije grada. Oni koji nisu i sami deo radnog veka proveli u Zorki i čiji roditelji nisu bili deo tog kolektiva, imali su nekog bliskog ko jeste. Generacije čije je odrastanje bilo povezano sa Zorkom, odrastali su i uz Metaloplastiku. Saradnja sa klubom je saradnja dva brenda grada sve u cilju pobeda na različitim poljima. Mi želimo da budemo šampioni u našem poslu kroz kvalitet, pouzdanost, kao takvi smo već prepoznati u svetu i nadamo se da ćemo doprineti da i Metaloplastika ostvari šampionske ambicije - rekao Stefan Komazec, generalni direktor kompanije Eliksir Zorka i profesor na Fakultetu organizacionih nauke u Beogradu.
Metaloplastiku krasi slavna prošlost, ali i uspešna sadašnjost sa jasnim planom za blistavu budućnost. Ciljeve će lakše ostvariti uz pouzdane i uspešne partnere.

-Zadovoljstvo nam je što je jedna uspešna kompanija kao Eliksir prepoznala u Metaloplastici iskrenog sportskog prijatelja i saradnika. Pobednici prate pobednike i ova saradnja je deo zajedničke vizije uspeha. Rukovodstvo kluba je od početka mandata posvećeno približavanja kluba gradu i privrednim subjektima i ugovor je dokaz uspeha na tom polju. Veliko hvala rukovodstvu Grada koje je shvatilo značaj Metaloplastike kao brenda. Naše ambicije su najviše, šampionske i želimo da taj trofej donesemo u Šabac. Ponosni smo na svoju istoriju, ali želimo da priča Metaloplastike beleži stalne uspehe. Osvojili smo Kup, sanjamo titulu - izjavio je predsednik UO kluba Branislav Đurković.

Deo Upravnog odbora je i prvi čovek finansija Eliksir grupe koji se na neposredan način uverio u sistem rada i funkcionisanja u redovima slavnog rukometnog superligaša.

-Članstvo u Upravnom odboru Metaloplastike za mene je privilegija. Kup koji je tim osvojio prethodne sezone samo je, uveren sam, jedan od vrhova koje će Metaloplastika dosegnuti u narednom periodu. Eliksir ceni i podržava rad, znanje, profesionalnost i sve to smo prepoznali u Metaloplastici, te smo uspostavili logičnu saradnju na obostrano zadovoljastvo – naglasio je Darko Vuković, finansijski direktor Eliksir grupe i član Upravnog odbora Metaloplastike.

Ugovor o generalnom sponzorstvu je važna vest, ne samo za navijače Metaloplastike, već i Grad, naglasio je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić.

- Uspešna kompanija i veliki klub ujedinili su snage u misiji povratka Metaloplastike na staze uspeha na državnom i regionalnom nivou. To je veliki dani za Šabac u godini kada je Metaloplastika osvojila Kup, angažovala veliko trenersko ime kao što je Vladan Matić, kada je hala “Zorka” u vlasništvu Grada. Želim potpisnicima uspešnu saradnju i da zajedno, uz podršku Grada Metaloplastika Eliksir postane šampion Srbije u seniorskoj konkurenciji - istakao je gradonačelnik.
Vrednost sponzorskog ugovora je deset miliona dinara, a uz novo ime, klub će imati i nove dresove koje će sve takmičarske selekcije Metaloplastike nositi u zvaničnim mečevima od jeseni.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa