28. jul 2022.28. jul 2022.
Mesto igre i radosti
KRAJ PRVE FAZE IZGRADNjE PARKA U KOCELjEVI

Mesto igre i radosti

Novoizgrađeni park u centru Koceljeve, kod zgrade Doma kulture, prethodnih dana vrvi od dece, njihovih roditelja i drugih posetilaca. Radovi u njemu su privedeni kraju a ova varoš konačno je dobila prostor kakav zaslužuje.

Klackalice i ljuljaške, penjalica i tobogan gotovo da ni jednog trenutka nisu prazni, a u toku vrelih, letnjih dana fontana je mesto rashlađivanja.

-Drago mi je, prvenstveno kao čoveku, stanovniku ove opštine i ocu koji ima malo dete i koji vidi radost i ushićenje najmlađih i zadovoljstvo roditelja i svih onih kojima je park postao mesto za uživanje. Sam broj dece u večernjim satima sve govori. Ostali su neki sitni detalji kako bi ovaj prostor bio u potpunosti uređen i prva faza projekta je praktično završena- izjavio je predsednik opštine Koceljeva Dušan Ilinčić.

Iako to nije bilo predviđeno prvobitnim projektom park je osvetljen što je bilo važno baš kao što je bitno što pre postaviti video nadzor, što je opštinsko rukovodstvo i najavilo.

-Slažem se da je ovo nešto što je trebalo uraditi i ranije. Uvek je bilo i biće zluradih komentara, ali jedini pravi sadržaj za decu u Koceljevi je trenutno igra u parku. Vodili smo računa da sve igračke, sprave budu atestirane, da podloga bude adekvatna i bezbedna za dečju igru- dodao je Ilinčić.
Park je, čini se, postao mesto okupljanja i susreta ljudi. Prostor u kojem najmlađi stanovnici ovog mesta uživaju. U njemu će razonodu pronalaziti brojne buduće generacije, neki novi klinci.

-Zato je važno da ga svi zajedno čuvamo, da imamo svest o tome da je to naš park, kao i bilo koja druga stvar koja se izgradi, uradi, uredi...-zaključio je predsednik opštine.
V.Bošković

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa