4. avgust 2022.4. avg 2022.
Mlade snage za uspeh
RUKOMET: ŽRK MEDICINAR

Mlade snage za uspeh

Šabački Medicinar startovao je pripreme za novu sezonu u izmenjenom sastavu u odnosu na prethodnu, ali i dalje veran principu baziranja ambicija na igračicama iz svoje škole rukometa. Trener Nenad Tešić, koji je krajem prethodne sezone bio na tom mestu kao privremeno rešenje posle odlaska Sandre Kolaković, tokom leta je postao trajno rešenje.

-Nadamo se oporavku Ane Radović i Tamare Mandić i tek posle priprema će biti jasno koje su realne ambicije. Za sada ćutimo, ali ćemo se pripremati najbolje što možemo – istkao je trener Nenad Tešić. U narednoj sezoni dres Medicinara neće nositi: Aleksandra Krstić, Ana Tomković, Una Obrenović, Ljubica Ivković, Nina Kažić, a nove u sastavu su povratnice Ana Blagojević koja je ponikla u Šapcu, a pre dve sezone je igrala za Medicnar, kao i Tamara Žarković (Vojvodina) član šampionske generacije Medicinara iz 2017. godine. Uz njih plavo – beli dres je obukla i Jovana Dragosavljević, doskorašnji igrač Mladosti iz Nove Pazove. Uz njih u prvi tim su kooptirane rukometašice druge ekipe koje će dobiti značajnu priliku da se dokažu.

-Drago mi je što sam se vratila, ponela sam lepe uspomene iz Šapca i nadam se da ću stvoriti nove. Devojke su sjajne, optimista sam, rad je težak, ali takav se najbolje naplati u sezoni. Nadam se da ćemo imati kompletan sastav i onda možemo do uspeha – naglasila je Tamara Žarković.

Celokupne pripreme će biti organizovane u Šapcu, uz pripremne mečeve. Start sezone je 10. septembra.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa