11. avgust 2022.11. avg 2022.
Učesnici Revije (foto: M. D.)

Učesnici Revije (foto: M. D.)

FUDBAL: HUMNITARNI MEČ

Delke fudbal za Nađu

Sportsko udruženje „Delke fudbal“ iz Badovinaca koje predvodi nekadašnji golman, a sada fudbalski trener Miodrag Delić priredilo je još jednu reviju fudbala u Bogatiću koja je bila humanitarnog karaktera u cilju prikupljanja sredstava za pomoć Nađi Božić, devojčici iz ovog sela. Revijalni duel su odigrali beli i crveni, odnosno nekadašnji fudbalski asova iz Mačve i okoline koji su bili u belom i igrači iz drugih delova bivše države sa provoligaškim iskustvom u crvenoj opremi. Bele je predvodio Dobrinko Rosić, dok je na čelu crvenih bio Slobodan Milinković koji je deo utakmice i odigrao. Meč je počeo minutom ćutanja u čast Milana Đuričića, nekadašnjeg trenera, između ostalih i šabačke Mačve, a početni udarac je izveo Milan Pavlović, kapite omladinske reprezentacije u Čileu 1987, bivši fuzdbaler Mačve i Željezničara.

Nastupili su poznati fudbalski asovi, mlađi i stariji, u dva tima: Enes Mešanović, Milan Kovačević, Goran Pejović, Dejan Jurišić, Gradimir Crnogorac, Siniša Sević, Petar Aleksić, Duško Obadović, Goran Spremić, Miroslav Savić, Gavro Pavlović i drugi.

-Hvala svima koji su se odazvali, srce mi je puno kada vidim svoje prijatelje, zajedno u plemenitim pokušajima da pomognemo koliko možemo. Pozivam sve da slanjem poruke daju svoj prilog, a mi ćemo 10. septembra ponovo organizovati humanitarni meč kao deo proslave četiri godine postojanja Udruženja – rekao je posle meča Miodrag Delić.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa