15. decembar 2011.15. dec 2011.

„HEMOFARM“ FINANSIRA REKONSTRUKCIJU INTERNOG ODELjENjA ŠABAČKE BOLNICE

Prva sveobuhvatna rekonstrukcija Internog odeljenja šabačke bolnice vredna 11,8 miliona dinara. Ugovor o donaciji potpisali generalni direktor „Hemofarm“ A.D. Njolfram Heinisch i direktorka bolnice dr Zora Nikolić
Pružanje kvalitetne zdravstvene zaštite složen je i odgovoran posao. Podrazumeva dobre uslove rada, stručan i posvećen kadar i savremenu opremu. U teškim finansijskim uslovima, u kakvim se nalazi zdravstvo u Srbiji, potrebni su enormni napori kako bi svi elementi bili ispunjeni, a pacijenti dobili zdravstvenu zaštitu kakvu zaslužuju. Sve ovo bili su motivi za rukovodstvo Opšte bolnice „Dr Laza K. Lazarević“ Šabac da, sa namerom da unapredi kvalitet usluge koju pruža i za to obezbedi neophodna sredstva, pre izvesnog vremena uputi poziv svima, koji ovo prepoznaju i kao svoj cilj, da pomognu.
Želju da pomogne pokazala je farmaceutsko-hemijska industrija „Hemofarm“ A.D. Kompanija sa kojom imaju uspešnu poslovnu saradnju u dogovoru sa lokalnom samoupravom Šapca i gradonačelnikom Milošem Miloševićem, ponudila je donaciju vrednu 11 miliona dinara za rekonstrukciju Internog odeljenja.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa