25. avgust 2022.25. avg 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Desić dobio 2,1 kilometar puta

Sve što smo obećali ispunjavamo

Asfaltiranjem dve deonice Desić je dobio 2,1 kilometar puta, za šta je iz budžeta Grada Šapca izdvojeno 28 miliona dinara. Na taj način, oko pedesetak domaćinstava bolje je povezano sa putnim pravcima u okruženju, istakao je gradonačelnik dr Aleksandar Pajić u petak prilikom posete tom selu.

-Sve ono što smo obećali i ispunjavamo. Meni je veliko zadovoljstvo što sam danas, zajedno sa gospodinom Željkom Jovićem, našim ambasadorom u Bugarskoj, video sreću na licima meštana Desića. Ovo mesto drugačije izgleda od moje poslednje posete, jer smo uradili 2,1 kilometar puta. Za tu namenu opredeljeno je 28 miliona iz gradskog budžeta i zaista je veliko zadovoljstvo što smo oko 50 domaćinstava koje povezuje ovaj put spojili i omogućili im život dostojan 21.veka- rekao je Pajić i dodao da je cilj da se stvore jednaki uslovi za život i u gradu i u selima.

-Putna infrastruktura je neophodna da bismo to postigli. Za poslednjih 20 meseci uradili smo više od 70 kilometara puta zajedno sa svojom državom. Imamo stabilan budžet. Sledeće je selo Korman, pa Petlovača. Niko neće biti zaboravljen i radićemo sve to je potrebno kako bismo poboljšali uslove života za sve sugrađane- naglasio je Pajić.

Predsednik Saveta Mesne zajednice Desić Ognjen Miletić naveo je da je put od velikog značaja za mlade.

-Zahvaljujem se Gradskoj upravi grada Šapca i gradonačelniku. Nama mladima posebno znači putna infrastruktura, kako bismo lakše, bezbednije i brže mogli da putujemo- rekao je Miletić.
D.D.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa