25. avgust 2022.25. avg 2022.
Vladimirci su raj za mlade sportiste
UTISCI O ZAVRŠENOM KAMPU ODBOJKAŠKOG KLUBA VOLEJ-BUL

Vladimirci su raj za mlade sportiste

Završni utisci o odbojkaškom kampu koji su pohodili 60 najmlađih od 7 do 15 godina i 10 trenera kluba Volej-bul stali su u reči predsednika kluba Volej-bul Ivana Bulića:

„Vladimirci su prelepa varošica velikog srca. Kako je nama na prvom mestu bezbednost dece kamp je protekao besprekorno. Deca su prezadovoljna kao i roditelji pa sa nestrpljenjem očekujemo novi dolazak a poslužilo nas je i lepo vreme. Hvala na sustretljivosti Lokalne samouprave Opštine Vladimirci, prezadovoljan je predsednik kluba Volej-bul.

Pikanterija za sebe je bilo pojavljivanje velikog medijskog imena, Vanje Bulića. Zanimljivo je da je i sam bio odbojkaš a da čak dva od tri sina vode klub i to blizanci. Bilo je prijatno čuti i videti znameniti medijski lik ali i autora brojnih knjiga u buketu odbojke uz napomenu da je Vanja Bulić počasni predsednik kluba Volej-bul a svi u klubu uz blizance Buliće ističu i Marka Ranđelovića.


I čelni čovek Opštine Vladimici Goran Zarić nije krio zadovoljstvo kampom:
„Bili smo centar mladog talasa odbojke, onih koji dolaze da nas kao naciju raduju medaljama. Tokom kampa uneli su sportski duh u život Vladimiraca koji će nadamo se i iz ove sredine iznedriti nekog asa. Veliki je ovo iskorak i za varošicu sporta pa je zadovoljstvo obostrano, dodaje predsednik opštine Vladimirci.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa