25. avgust 2022.25. avg 2022.
foto: RK Metaloplastika

foto: RK Metaloplastika

RK METALOPLASTIKA ELIKSIR

Drugi u Temišvaru

Šabački rukometaši su nastupali u nekompletnom sastavu na turniru u Temišvaru, organizovanom u čast jubileja tamošnjeg Rukometnog kluba „Politehnika“ i u dve utakmice zabeležili po jednu pobedu i poraz.

Metaloplastika Eliksir je u oba meča bila bolji rival, ali je imala snage da polufinale i reši u svoju korsit. Nadigrali su rumunsku Turdu 30:28 (13:11), ali su svega 16 časova kasnije u finalu protiv Politehnike poraženi, iako su veliki deo meča bili u prednosti. Presudila je duža klupa domaćina i svakako lakši rival u polufinalu. Domaćin je slavio rezultatom 28:25. Šapčani su igrali bez četiri igrača: Aidija, Brajovića, Mirkovića i Dakića.

M. Srdanović (foto: RK Metaloplastika)


Strelci protiv Turde: Dodić 8, Jevtić 2, Ćosić 1, Srdanović 3, Ivanić 3, Damnjanović 5, Simić 4, Petrović 3, Arsić (10 odbrana), Pavković (1 odbrana).

Strelci protiv Politehnike: Dodić 5, Jevtić 4, Ćosić 1, Srdanović 7, Ivanić 4, Damnjanović 3, Terzić 2, Arsić (9 odbrana).

Osim priznanja za osvojeno drugo mesto na Turniru, Šapčani su zaslužili i jedno pojedinačno priznanje. Marko Srdanović je proglašen za najboljeg igrača.

Pre odlaska naredne nedelje na novi turnir u Visoko, Metaloplastika će u petak i subotu, 26. i 27. avgusta imati još dve provere, ovaj put u Šapcu. U hali „Zorka“ gostuje Proleter u petak od 18 časova, odnosno Sloboda iz Tuzle dan kasnije od podne.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa