15. decembar 2011.15. dec 2011.
RAZVOJ I UNAPREĐENjE SPORTA

FK “BORAC“ DOBIO NA KORIŠĆENjE TEREN

Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević potpisao prošlog petka ugovor sa predsednikom Fudbalskog kluba „Borac“ Zoranom Jovanovićem o ustupanju na upotrebu fudbalskog terena. Potpisivanju dokumenta prethodila je odluka članova Gradskog veća, doneta 6. decembra 2011. godine
Podsećajući na situaciju u kojoj se Grad Šabac 2000. godine suočio sa činjenicom da je stanje u oblasti gazdovanja sportskim objektima kočnica razvoja sporta u gradu, gradonačelnik Šapca istakao je temeljno zalaganje Gradske uprave da se imovina koja se vodila na udruženjima građana i sportskim klubovima vrati pravom vlasniku, odnosno Gradu Šapcu.
- Jedan od najvećih uspeha na tom planu je vraćanje stadiona FK „Mačva“ u vlasništvo Grada Šapca, hipodroma, Gradskog stadiona... Klubovi ove prostore dobijaju na korišćenje uz uslov da vode računa o imovini koja se može koristiti samo u funkciji razvoja sporta. Takođe imaju obavezu da imovinu održavaju i unapređuju. Danas smo takav princip primenili i u slučaju stadiona koji će u narednih deset godina koristiti FK „Borac“, rekao je gradonačelnik Miloš Milošević.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa