1. septembar 2022.1. sep 2022.
Slavlje domaćina (foto: ORK Mačva Bogatić)

Slavlje domaćina (foto: ORK Mačva Bogatić)

RUKOMET: ORK MAČVA BOGATIĆ

Domaćinu prvi trofej

Hala u Bogatiću ugostila je tri rukometne ekipe iz Šapca, Beograda i Bijeljine koje su, uz domaćina odigrale prvi međunarodni „Turnir prijateljstva“, a prvi pobednik jednodnevne manifestacije je domaća Mačva. Ideja organozatora je da turnir postane tradicionalni.

Turnir je organizovan po kup sistemu. U prvom polufinalu Mačva, član Prve lige, savladala je mladi dim Metaloplastike 35:30 (17:12), dok je u drugom meču runde Bijeljina u najboljoj utakmici turnira pobedila Crvenu Zvezdu 26:25 (13:15). Pre finala odigrana je utakmica za treće mesto gde su Beograđani bili ubedljivi protiv Šapčana 37:23 (21:15).

U finalu je Mačva pobedila Bijeljinu 32:29, pre svega zahvaljujući odličnoj igri u drugom poluvremenu. Pojedinačno priznanje za najboljeg igrača pripalo je Matiji Lakiću iz Mačve koji je u dva duela postigao čak 18 golova. Priznanje je uručio Mile Isaković, dok su svi učesnici dobili zahvalnice. Zahvalnice je dodelio Miroslav Pantić, trener golmana i čovek sa najdužim stažom u klubu među onima koji su još uvek u Mačvi.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa