1. septembar 2022.1. sep 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

OPŠTINA VLADIMIRCI PRED NOVU ŠKOLSKU GODINU

Rančevi i školski pribor prvacima dar opštine

U raskošnom zdanju Doma učenika Posavotamnavske srednje škole 119 onih koji polaze u prvi razred iz OŠ „Žika Popović“ iz Vladimiraca i „Jovan Cvijić“ iz Debrca, protekle nedelje podeljeni su rančevi i prigodan školski pribor prvačićima sa teritorije Opštine Vladimirci. U prigodnom obraćanju a u prisustvu roditelja predsednik Opštine Vladimirci Goran Zarić je rekao:

„Ovaj buket lepote i budućnosti naše opštine simbolično darujemo na Veliku Gospojinu već po tradiciji. Ovo je samo mali znak pažnje prema onima koji su naša budućnost a da se sete da njihova opština brine o njima. U Domu učenika smo da bi znali da imaju i srednju školu u Vladimircima i da će moći da i u tom delu školovanja izaberu ono što vole a opet sa nadom da će i svoju budućnost naći u svojoj opštini, rekao je čelni čovek opštine.

Foto: "Glas Podrinja"


Uživali su prvačići na pragu obaveza u školama u prigodnom programu a potom dobili i rančeve i školski pribor dar svoje opštine. Uz predsednika opštine Gorana Zarića podelili su ih i čelni čovek SO Vladimirci Rade Kovačević i načelnica opštinske uprave Slavica Mirković. Nije propuštena prilika da se izrekne zahvalnost i vaspitačicama iz predškolske ustanove a u buketu budućnosti prednjačili su Dunja, Miloš, Vasilije, Jovan, Marina, Aleksandra, Sara, Petar, Stefan, Matija, Nikola, Mihailo, Nađa, Ana, Bojana, Andrija, Slavica, Neda, Arsenije...
Bilo je to veče koje će novi školarci pamtiti do kraja života.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa