8. septembar 2022.8. sep 2022.
Meštani Grušića lakše do svojih njiva
Završen most na reci Dumača

Meštani Grušića lakše do svojih njiva

Most koji je oštećen u poplavama 2014, pre dve godine potpuno je devastiran, 2021. urađeno je privremeno rešenje, te sada je nov izgrađen
Finalnim radovima na mostu u Grušiću rešen je problem koji su imali poljoprivrednici ovog kraja nakon što je most koji je oštećen u poplavama 2014, pre dve godine potpuno devastiran, te je 2021. urađeno privremeno rešenje. Sada je nov urađen i na raspolaganju meštanima pocerskih sela.
-Obećali smo meštanima da ćemo uraditi nov most kako bi lakše mogli da dođu do svojih njiva, te se svima zahvaljujem na strpljenju. Dosta toga je urađeno u Grušiću za dobrobit naših sugrađana -rekao je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić.

Pomenuti most vodi ka 200 hektara obradive zemlje koju koriste poljoprivrednici Grušića, Pocerskog Metkovića i Volujca.

Predsednik Saveta mesne zajednice Grušić Branislav Lazarević ističe da je ovim znatno olakšan pristup atarima i da im je značajna podrška lokalne samouprave.

-Kada most nije bio u funkciji morali smo da obilazimo i devet kilometara da bi došli do svojih njiva, a sada je taj put mnogo kraći. Veliku zahvalnost dugujemo gradonačelniku i Gradskoj upravi na svemu što su učinili do sada- dodao je Lazarević.
M. Ž.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa