8. septembar 2022.8. sep 2022.
Zvanična FB stranica predsednika opštine Bogatić,  Milana Damnjnovića

Zvanična FB stranica predsednika opštine Bogatić, Milana Damnjnovića

SKUPŠTINA OPŠTINE BOGATIĆ

Odluke i rešenja

Na XIX (devetnaestoj) sednici Skupštine opštine Bogatić, održanoj protekle srede (31. avgusta) pred odbornicima se našlo ukupno 18 tačaka dnevnog reda.

Usvojena je Odluka o donošenju godišnjeg Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji opštine Bogatić za 2022. godinu, kao i Odluka o Opštinskoj upravi opštine Bogatić. Takođe, podržan je i predlog Odluke o utvrđivanju erozivnih područja i mera za sprečavanje šteta od erozije na teritoriji opštine Bogatić.

Predlozi Zaključka o davanju saglasnosti na Program rada Narodne biblioteke „Janko Veselinović“ Bogatić za 2023. godinu i Finansijskog plana Narodne biblioteke „Janko Veselinović“ Bogatić za 2023. godinu i Zaključka o usvajanju Narativnog Izveštaja o radu Centra za socijalni rad „Bogatić“ u Bogatiću za 2021. godinu su jednoglasno usvojeni.

Pred odbornicama su se našle i tačke koje su se odnosile na poslovanje Javno komunalnog preduzeća „Bogatić“ Bogatić, i to Izveštaj o radu za 2021. godinu i Izveštaj o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja JKP-a za prvih šest meseci tekuće godine.

Rešenja o konstataciji prestanka dužnosti članstva i o imenovanjima u školskim odborima u Mačvanskoj srednjoj školi u Bogatiću i u nekoliko osnovnih škola sa teritorije opštine je takođe bio deo današnjeg dnevnog reda, kao i Upravnog odbora Centra za socijalni rad „Bogatić“.
Zvanična FB stranica predsednika opštine Bogatić, Milana Damnjnovića

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa