8. septembar 2022.8. sep 2022.
Omladinci, kadeti, pioniri
FUDBAL: MLAĐE KATEGORIJE

Omladinci, kadeti, pioniri

Šabac ove godine nema predstavnika u najvišem rangu neke od mlađih kategorija, a nekoliko timova se takmiči na drugom nivou, u Prvoj ligi FSRZS.

Kod Omladinaca Šapčani imaju dva predstavnika. Mačva je u prva četiri kola ostvarila polovičan učinak od dve pobede i dva poraza. Nadigrani su Šumadija i gradski rival Sanrajs, dok su poraženi u Užicu i Ivanjici. Trenutno su sedmi. Sanrajs je na začelju, osvojio je jedan bod u četiri runde, remizirao protiv Budućnost Krušika. Poraženi su od: Mačve, Jedinstva i Sloge iz Kraljeva. Omladinaci Mačve gostuju u Loznici, dok u nedelju, od 13:30 Sanrajs dočekuje Novi Pazar.

Kadeti Mačve su uspešniji, trenutno su drugi iza ubskog Jedinstva. Osovjili su devet od mogućih 12 bodova. Pobedili Javor, Mladi radnik i Šumadiju. Izgubili su od Slobode. Isti broj bodova osvojili su trenutno četvrtoplasirani kadeti Savaciuma. Pobedili su u Šapcu Jedinstvo i Mladi radnik, odnosno Slobodu na gostvanju, dok su poraženi od Borca u Čačku. U narednom kolu Mačva je gost Apolona u Kraljevu, Savacium Javora.

Kod pionira najbolje je startovao Savacium, ima svih pet pobeda, Sanrajs takođe ima maksimalan učinak, a odličan je i Feniks sa tri pobede u četiri runde. Mačva je u odnosu dva dva.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa