8. septembar 2022.8. sep 2022.
Foto: Ljubovija.info

Foto: Ljubovija.info

LjUBOVIJA

Početak nove školske godine

Nova školska godina počela je neposrednom nastavom i intoniranjem himne Srbije. Predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović prisustvovao je prijemu đaka prvaka u Osnovnoj školi „Petar Vragolić“, gde je novim osnovcima priređen svečani doček. U ovoj školi danas je i zvanično počelo sa radom izdvojeno odeljenje Osnovne muzičke škole „Vuk Karadžić“ iz Loznice.

Nakon prijema osnovaca, dočekani su i novi srednjoškolci u Srednjoj školi „Vuk Karadžić“, koji su se ove godine upisali u tri smera, gimnazija, carinski tehničar i kuvar. U srednjoj školi danas je priređen i još jedan lep čin. Profesorka fizičkog vaspitanja Zorica Pavlović ispraćena je u penziju, a iznenađenje koje je uspelo da izmami i suze priredili su učenici i kolege profesorke Zorice.

Foto: Ljubovija.info


U Predškolskoj ustanovi „Poletarac“ počeo je pripremni predškolski program. Doček je upriličen i za naše najmlađe sugrađane, a predsednik Jovanović u sve tri obrazovne ustanove poželeo je deci mnogo uspeha, marljiv i predan rad, jer su to osnovni preduslovi za velika dostignuća.
Ljubovija.info

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa