15. septembar 2022.15. sep 2022.
Asfaltiranje malskih i opštinskih puteva
ULAGANjA U PUTNU INFRASTRUKTURU

Asfaltiranje malskih i opštinskih puteva

“Krajem prošle nedelje završeno je asfaltiranje u Dren mali u Goločelu a početkom ove rađene su bankine. Ukupna vrednost radova u Goločelu u ovim malama kao i na Tamnavskom putu je oko 75 miliona dinara”, rekao je predsednik opštine Dušan Ilinčić
Nedavno su na području koceljevačke opštine dva nekategorisana puta u malama Reka i Dren u Goločelu asfaltirana a ovih dana moderan kolovozni zastor biće ugrađen i na deonicu Tamnavskog puta prema ubskoj opštini u dužini od oko 1,8 kilometara. Na taj način građani će od Koceljeve do Novaka imati bezbedniji lokalni put u dužini od oko četiri kilometra.

-Krajem prošle nedelje završeno je asfaltiranje u Dren mali u Goločelu a početkom ove rađene su bankine. Ukupna vrednost radova u Goločelu u ovim malama kao i na Tamnavskom putu je oko 75 miliona dinara- rekao je predsednik opštine Dušan Ilinčić.

On je dodao da je završena javna nabavka za izgradnju puta od Svileuve preko Brdarice do crkve u ovom selu te da će u narednom periodu biti asfaltirana i ova deonica u dužini od skoro tri kilometra. Projektovana vrednost ovog projekta je oko 26 a izlicitirana 20 miliona dinara.
V. Bošković

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa