15. septembar 2022.15. sep 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

ZAVRŠNI RADOVI NA ASFALTIRANjU ULICA U KORMANU

Bez sela nema života u gradu

“Zahvaljujući stabilnosti budžeta, uspeli smo da u ovoj godini postavimo Korman kao jedan od prioriteta i uradimo 1.950 metara putne infrastrukture u tri pravca. Bilo je krajnje vreme da meštani dobiju dobre uslove za život, da bi ostali na selu i bavili se poljoprivredom, što je većini osnovna delatnost. Nakon Kormana, novi asfalt dobiće i meštani Petlovače. Nijedno mesto u Mačvi, Pocerini i Posavotamnavi neće biti zaboravljeno. Ulagaćemo u naša sela, jer bez sela nema ni života u gradu”, napomenuo je gradonačelnik Pajić
Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić u utorak je obišao završne radove na asfaltiranju Radničke ulice u Kormanu. Pored ove, urađene su Kolubarska i ulica Kralja Petra Prvog, koje su značajne za život meštana. Ukupna vrednost radova sa PDV-om je 16,5 miliona dinara.

- Zahvaljujući stabilnosti budžeta, uspeli smo da u ovoj godini postavimo Korman kao jedan od prioriteta i uradimo 1.950 metara putne infrastrukture u tri pravca. Bilo je krajnje vreme da meštani dobiju dobre uslove za život, da bi ostali na selu i bavili se poljoprivredom, što je većini osnovna delatnost. Nakon Kormana, novi asfalt dobiće i meštani Petlovače. Nijedno mesto u Mačvi, Pocerini i Posavotamnavi neće biti zaboravljeno. Ulagaćemo u naša sela, jer bez sela nema ni života u gradu, napomenuo je gradonačelnik Pajić.

Foto: "Glas Podrinja"


Prema rečima predsednice Saveta MZ Željane Pantelić, dugogodišnji problem u Kormanu je rešen.

- Urađene su tri najvažnije ulice za meštane, s obzirom na blizinu škole, seoskog terena, Hladnjače za otkup voća i povrća, groblja... Zahvalni smo Gradskoj upravi i JP Infrastruktura Šabac na razumevanju i pomoći, navela je Pantelićeva.

U Kormanu, u tri kuće živi jedanaestoro dece.

Urađene su tri najvažnije ulice za meštane, s obzirom na blizinu škole, seoskog terena, Hladnjače za otkup voća i povrća, groblja... Zahvalni smo Gradskoj upravi i JP Infrastruktura Šabac na razumevanju i pomoći


- Ovaj put mi znači mnogo, pošto sam otac šestoro dece, najviše zbog njih. Voleo bih da ostanu na selu moja četiri sina i dve ćerke, kaže meštanin Nenad Đurđević.

Uručene su zahvalnice zaslužnima za ovaj projekat.
M.F.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa