15. septembar 2022.15. sep 2022.
Dominacija i u  novoj disciplini
NOVI USPEH ŠAPČANKE

Dominacija i u novoj disciplini

Šapčanka Tamara Šašić, pripadnica Uprave granične policije, ostvarila je još jedan odličan sportski rezultat. Na nedavno održanom takmičenju “Sport u policiji” osvojila je prvo mesto u disciplini 400 metara.
Takmičenje je ove godine održano drugi put i trajalo je tri dana. Nadmetali su se najbolji u različitim sportovima iz Ministarstva unutrašnjih poslova, a koji su pre republičkog finala pobedili na nivou svojih uprava, a potom i regiona.

Tamarin uspeh je utoliko veći što trka na 400 metara nije “njena” disciplina. Odlične rezultate je do sada postizala na znatno dužim distancama.

-Ove godine nešto apsolutno novo za mene, jedno novo iskustvo i jedan novi vid treninga koji sam zavolela. U samoj pripremi ove trke pomogao mi je trener Borko Antonić, AŠK-tempo Šabac. Za jako kratko vreme, koje sam imala na raspolaganju usled nedostatka vremena, zbog prirode mog posla, zajedničkim snagama, izvukli smo maksimum. Konkurenciju je bila jaka, iz svakog regiona nastupila je po jedna devojka, tako da nas je na stazi ukupno bilo šest. Imala sam pozitivnu tremu, više zbog nečeg nepoznatog, a to je sama disciplina, način trčanja i nemogućnost da zamislim tok same trke, jer nisam imala prilike da se ranije oprobam u tome.

Jedno je sigurno - kao i uvek dala sam sve od sebe i sjajno istrčala finiš koji je bio presudan i to uz pomoć mojih kolega koji su me bodrili pored staze i pružali neizmernu podršku. Definitivno jedna trka koju ću pamtiti. Nadam se da ću i sledeće godine biti deo ove manifestacije, jer ovo je tek početak jednog zdravog i lepog segmenta MUP-a, navodi Tamara koja ističe da pored podrške kolega uvek ima i neizmerni podršku svojih starešina.

Prošle godine na ovom takmičenju osvojila je drugo mesto u disciplini Kuper.

Ovogodišnje takmičenje održano je u Vrnjačkoj Banji, a atletske discipline su realizovane na atletskom stadionu u Kraljevu.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa