15. septembar 2022.15. sep 2022.
Foto: KK "Taur"

Foto: KK "Taur"

KK TAUR NA SEPTEMBARSKOM TURNIRU

Zlato i bronza za Kasijanu

Kasijana Marković i Šarliz, osvojile su zlatnu medalju u brzinskoj utakmici drugog dana Septembarskog turnira, održanog proteklog vikenda u Beogradu. Prvog dana takmičenja, Kasijana i Smajling završili su utakmicu kao trećeplasirani i Klubu doneli bronzanu medalju.

Foto: KK "Taur"


-Danas su za naš klub u glavnoj brzinskoj utakmici nastupala četiri takmičara: Ognjen Janković sa Kadetom, Jovana Arsenović sa Karmom, Sofija Arsenović sa Tajanom i Kasijana Marković sa Šarliz. Ovaj put Kasijana nije dozvolila da joj umakne prvo mesto kao na prethodnom turniru kada ju je pobedio takmičar iz Makedonije. Na njeno odlično jahanje odgovorila je Šarliz koja je parkur prošla bez greške u najboljem vremenu. Ostali naši takmičari su ovaj put ostali bez plasmana, iako su i oni imali zapažene nastupe, ali sa ponekom greškom- navedeno je u izveštaju sa takmičenja KK „Taur“, Srednje poljoprivredne škole Šabac.

Prvog dana takmičenja Septembarskog turnira u preskakanju prepona, utakmice su bile poređane po visini i težiini, u prvoj i najlakšoj Klub je predstavljala Darija Džigurski sa In my dream i ostala bez plasmana. U drugoj je Lena Kijurina imala jedno rušenje sa Lalom i zauzela peto mesto. U trećoj je Kasijana Marković jahala Smajlinga, i ovo je bio za ovaj dvojac tek drugi nastup u karijeri na ovoj visini, i odmah bronza. U četvrtoj, najtežoj utakmici, skakao je Ognjen Janković sa Kingom, parkur su prošli bez greške, ali za manje od pola sekunde su izgubili treće mesto.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa