Берза

  • aero 800 ▼ -18,28%
  • alfa 33.000 ⚫ 0,00%
  • dinnpb 3.202 ⚫ 0,00%
  • fito 2.720 ⚫ 0,00%
  • kmbnpb 840 ▼ -1,18%
  • niis 685 ▲ 0,15%
(22. децембар 2011.)
ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ

ПОМОЋ ЗА ШКОЛСКОГ ДРУГА

Породица Илић из Ћуковина живи у више него скромним условима, без сталног посла и сигурних примања. У старој сеоској кући живе три генерације, а егзистенцију обезбеђују надничењем
Након телевизијске репортаже о Илићима вероучитељи Владимир Перић и Сава Ждеро су заједно са својим ученицима покренули хуманитарну акцију за помоћ овој породици у којој је сакупљен новац за куповину основних кућних потрепштина. Прошле недеље они су посетили Илиће и свог школског друга Продана.
- Жеља ових мојих ученика, наизглед деце, али већ сада великих људи и духом и телом улива наду да ће доћи врло брзо време када ће они вршити и радити велика дела, када ће добијати поштовање читаве заједнице и када ће својим примером побуђивати и друге да тако чине. Ми ћемо наставити и даље да помажемо другима, а наша нада да можемо да вратимо праве идеале: доброту, поштовање, искреност, марљив и предан рад, неће утихнути све док будемо макар на трен гледали срећна лица људи којима наша помоћ значи и мало и док наша дела буду враћала осмех на дечја лица бар на трен. Све дотле ће наша жеља и побуда на доброчинство бити већа и јача - рекао је професор веронауке Владимир Перић.

Најновији број

14. фебруар 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa