22. septembar 2022.22. sep 2022.
Olga odanović,  treća žena predsednica  čivijaške republike, Foto: "Glas Podrinja"

Olga odanović, treća žena predsednica čivijaške republike, Foto: "Glas Podrinja"

Nova predsednica preuzela upravljanje nad Čivijaškom republikom

Olga Odanović Čivijašima obećala nepresušan smeh

“Smeh je najvažniji u životu i on će biti na prvom mestu u doba mog mandata. To mogu da vam obećam u velikim količinama, narednih 365 dana ove godine. Vi ste šef nad svojim smehom, ne dajte da vam ga niko oduzme. Smejte se sami sebi, drugima, svemu što vas okružuje. Neka vaš smeh bude nepresušan”, poručila je Odanovićeva i obećala Čivijašima ispunjenje svake želje
Čivijaši su pokazali da su jači od kiše, pa su u subotu, kako dolikuje, pozdravili brojne trupe koje su nakon Velikog međunarodnog karnevala imale završni nastup na gradskom trgu. Nova, treća žena predsednica, glumica Olga Odanović, tom prilikom preuzela je upravljanje nad Čivijaškom republikom, a ključeve joj je uručio direktor Turističke organizacije grada Šapca Dušan Simić.

-Ovaj ključ je u mojim rukama, ali ga delim zajedno sa vama, jer otključava vrata smeha. Obično gde ja dođem bude sunce. Očigledno mi je neko izvukao čiviju danas, ali ja ću to brzo da ispravim, sutra je sunčan dan i cele nedelje će biti sunce. Hvala na hrabrosti, snazi i volji, osmesima na vašem licu. Vi ste najdivniji narod na svetu, nemam drugi osim vas i srećna sam što ću biti vaša predsednica ove godine. Čuvajte pažljivo svoje čivije da vam ih ne izvuku, pa da ne možete da se smejete. Smeh je najvažniji u životu i on će biti na prvom mestu u doba mog mandata. To mogu da vam obećam u velikim količinama, narednih 365 dana ove godine. Vi ste šef nad svojim smehom, ne dajte da vam ga niko oduzme. Smejte se sami sebi, drugima, svemu što vas okružuje. Neka vaš smeh bude nepresušan- poručila je Odanovićeva i obećala Čivijašima ispunjenje svake želje.

Ovaj ključ je u mojim rukama, ali ga delim zajedno sa vama, jer otključava vrata smeha


Rekla je da će dati sve od sebe da pokaže snagu žena čija je treća predstavnica na toj funkciji.
-Biti predsednica nije mala stvar, ali daću sve od sebe da budem u svom najboljem izdanju. Verujem u žene, njihovu snagu i veru, zato što one imaju nešto što muškarci možda nemaju, mnogo više inicijative i volje, motivacije u nekim situacijama u životu- istakla je nova predsednica.

Simić je poručio da Šapčani, Čivijaši, nisu izgubili svoj duh uprkos kiši.
-Mi smo tim duhom i osmesima na licima vedrili ovo vreme koje je dva dana pretilo da ugrozi sve te sadržaje. Meni je drago što su svi programi realizovani na radost svih sugrađana. Izuzetno mi je zadovoljstvo što je na čelo Čivijaške republike došla Olga Odanović, divna glumica, velika komičarka, sa kojom verujem da će Čivijaška republika imati samo dobro i da će upravo Čivijaši biti zadovoljni izborom nove predsednice- podvukao je Simić.
D.D.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa