6. oktobar 2022.6. okt 2022.
„Panteri“ na Kupu Srbije (foto: klub „Panter“)

„Panteri“ na Kupu Srbije (foto: klub „Panter“)

JU JUTSU

Zlatni vikend „pantera“

Osam takmičara iz šabačkog kluba „Panter“ nastupilo je u Novom Bečeju na Kupu Srbije. Iako je bilo čak šest debitanata, Šapčani su osvojili koji su šest zlatnih medalja, jednu srebrnu i jednu bronzanu.
Zlato su osvojili; Perun Tomić poletarac U10 -34kg, Vladimir Đukić nade U14 -38kg, David Ranković nade U14 -55kg,Todor Matić nade U14 +66kg, Igor Marković nade U16 -60kg i Andrijana Gavrić kadetkinja U18 -57kg. Srebro je osvojio Strahinja Janković nade U14 -57kg. Dok je treće mesto i bronza pripala Stefanu Lovčeviću nade U14 -55kg.

Istog dana održan je i 3. Internacionalni Ju Jutsu Turnir u Baru, gde je učestvovao naš takmičar Petar Popović junior U21 -77kg i osvojio zlatnu medalju, što je jedna od poslednjih priprema za Svetsko prvenstvo.

Na Kup Srbije smo izašli sa novim i mlađim takmičarima gde smo ostvarili odličan uspeh i rezultat za naš klub i grad, kao i rezultat Petra Popovića u Crnoj Gori koji mu je bio još jedna provera pred odlazak na Svetsko Ju Jutsu Prvenstvo u Abu Dabiju krajem oktobra, izjavio je trener Milan Vujasin.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa