22. decembar 2011.22. dec 2011.
NOVOGODIŠNjE VEČE KUPOVINE I DOBRE ZABAVE

VIŠE LOKACIJA I NIŽE CENE

Sutra u okviru manifestacije pod nazivom “Novogodišnje veče kupovine i dobre zabave“ u Šapcu od 18 sati do 24 časa u preko 200 prodajnih objekata popust i do 50 odsto
Kako je najavljeno na konferenciji za novinare održanoj prošlog utorka u zgradi Gradske uprave u Šapcu, za petak veče je predviđeno održavanje druge noći kupovine u našem gradu. Prijavljeno je učešće više od 200 maloprodajnih trgovinskih objekata duž ulica: Gospodara Jevrema, Karađorđeve, Masarikove, Vlade Jovanovića, Zanatlijske, Miloša Pocerca, Vojvode Mišića, Kneza Lazara i u tržnim centrima: Rodi, Tini i Trijumfu. Za sve posetioce predviđen je popust i do 50 odsto.
- Ovaj put potrudili smo se da proširimo manifestaciju. Pored uključivanja tržnih centara, biće prganizovan bogat kulturno umetnički program. Kao posebnu zanimljivost istakla bih “novogodišnji bazar“ u bivšem Domu vojske, gde će naši sugrađani moći da se fotografišu sa Deda Mrazom. Na Klizalištu će biti oragnizovane mini modne revije, ali i mini turnir u hokeju na ledu. Za pobednički tim je namenjena nagrada. Dok će u TC “Tina“, članice Udruženja slikarki “Krug 10“ oslikavati vaše već nošene jednobojne delove obuće, odeće i asesoara. U izlozima nekih butika stajaće žive lutke i di džejevi, a imamo i akciju gde će poznate gradske ličnosti u kafićima služiti svoje sugrađane. Prikupljena sredstva biće upotrebljena za kupovinu novogodišnjih paketića siromašnoj deci ““ napomenula je ispred organizatora Šabac Fashion day Katarina Jokanović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa