20. oktobar 2022.20. okt 2022.
Hrabro na superligaša – VK Sava

Hrabro na superligaša – VK Sava

VATERPOLO: KUP SRBIJE

Superligaški takmac Savi

Sezonu će otvoriti i mladi vaterpolisti Save predstojećeg vikenda i odmah ih čeka veliki izazov u šesnaestini finala Kupa Srbije. Ekipa koja je već stabilan superligaš, učesnik plej ofa prethodne sezone, zrenjaninski Proleter, gostovaće u subotu na Gradskom baeznu na debiju drugog šabačkog kluba na kup sceni.

Sava je napravila podvig prethodne sezone plasiravši se u Prvu A ligu i primarni cilj sezone je opstanak u ovom rangu, međutim kup je poseban izazov i prilika da se momci mahom srednjoškolci odmere protiv superligaša gde nastaupa nekadašnji igrač Zvezde Ljubenović, potom Mitrović, Konatar...

Zrenjaninci su svakako favoriti i sve osim njihovog plasmana među 16 najboljih biće veliko iznenađenje, no igrači Nikole Cara su ih pravili već. Uz podršku sa tribina je uvek sve moguće.

Sastav je neizmenjen kod Save. Politika kluba da je tim zasnovan samo na igračima iz škole kluba ostaje na snazi. U timu su mladi igrači koji su nosili kapice mlađih kategorija reprezentacije. Utakmica je zakazana za subotu, od 20 časova.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa