20. oktobar 2022.20. okt 2022.
Rvači „Viteza“ oslabljeni do dva boda

Rvači „Viteza“ oslabljeni do dva boda

RVANjE: SUPER LIGA SRBIJE

Dva viteška boda

Šabački rvači iako oslabljeni u dva od tri meča ostali neporaženi na startu Super lige. Tesan poraz od Novog Sada. Tri meča u jednom danu
Mladi rvači šabačkog „Viteza“ osvojili su dva boda u tri meča prvog turnira Super lige Srbije za rvače po novom sistemu takmičenja aktuelnom u novoj sezoni. Oni su bili jedan od dva tima koji je morao da rve tri duela u toku jednog dana, uz njih još Kanjiža, dok su ostali imali po dva odmeravanja snaga.

Šapčani su startovali remijem protiv ekipe Soko, 4:4. Pobede su ostvarili: Momčilo Gajić, Gligorić, Uroš Madžarević i Savić, dok su poraženi: Paroci, Tolić, Lukić i Ilija Petrović. U drugom kolu je Vitez poražen od Novog Sada 5:3. Slavili su: Gajić, Ivan Gladović i Madžarević. Paroci, Tolić, Gligorić, Savić i Čikarić su čestitali rivalima. Treća runda je donela novi remi, protiv Potisja, 4:4. Gajić, Gladović, Madžarević i Petrović su osvojili četiri boda. Poraženi: Paroci, Tolić, Gligorić i Savić. Na prvom turniru Vitez je bio oslabljen zbog izostanka velikog aduta Uglješe Gajića, kome je povređeno rame.

Poslednjeg vikenda u oktobru sledi novi turnir i dva velika izazova za Šapčane, mečevi protiv najboljeg tima lige Proletera i beogradskog Radničkog.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa