3. novembar 2022.3. nov 2022.
560 šabačkih đaka prvaka  prisustvovalo je ovoj  edukativnoj predstavi

560 šabačkih đaka prvaka prisustvovalo je ovoj edukativnoj predstavi

SAVET ZA BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA

Pažljivko sa šabačkim prvacima

U saradnji sa lokalnim Savetom za bezbednost saobraćaja grada Šapca realizujemo predstavu Pažljivkova pravila u saobraćaju, čiji je cilj da se deca kroz interaktivan način podsete na pravila koja već poznaju i da nauče nova
U fiskulturnoj sali Ekonomske škole Stana Milanović u Šapcu protekle srede đaci prvaci imali su priliku da prisustvuju interaktivnoj predstavi Pažljivko, koja je realizovana u organizaciji Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije i Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti u saobraćaju na putevima na teritoriji grada Šapca.

- U saradnji sa lokalnim Savetom za bezbednost saobraćaja grada Šapca realizujemo predstavu Pažljivkova pravila u saobraćaju, čiji je cilj da se deca kroz interaktivan način podsete na pravila koja već poznaju i da nauče nova, kako bi što bezbednije učestvovala u saobraćaju, istakao je Miat Cerović, stručni saradnik u Agenciji za bezbednost saobraćaja Republike Srbije.



Prema rečima Sandre Mićić, korodinatora tela za bezbednost saobraćaja grada Šapca, 560 đaka prvaka prisustvovalo je ovoj edukativnoj predstavi.

- Pažljivko je animirani lik koga deca mnogo vole, prepoznaju i zbog koga se uvek se rado odazivaju na predstave koje su na temu saobraćaja. Poruke koje dobijaju od Pažljivka su nedvosmislene i jasne i upozoravaju ih na sve opasnosti koje ih vrebaju u saobraćaju, kako da sačuvaju sebe i druge učesnike.

Savet za koordinaciju poslova bezbednosti u saobraćaju na putevima na teritoriji grada Šapca obezbedio je poklone za đake prvake.
M.F.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa