Info

3. novembar 2022.3. nov 2022.
S. Pavlović i D. Vasić  (foto: TK Mladost), Foto: Privatna arhiva

S. Pavlović i D. Vasić (foto: TK Mladost), Foto: Privatna arhiva

TENIS: TK MLADOST PRNjAVOR

Stefan šampion Srbije

Stefan Pavlović (11 godina) igrač Teniskog kluba Mladost iz Prnjavora ostvario je veliki uspeh osvojivši zlatnu medalju u kategoriji do 12 godina i bronzu u kategoriji do 14 godina na Prvenstvu Srbije. Turnir se igrao na beton podlozi u Beogradu. Obuhvatao je više kategorija.

U kategoriji do 12 godina Stefan je zabeležio sve pobede, a u kategoriji do 14 godina samo jedan poraz i to u polufinalu. Da je sve moglo da se završi drugačije govori polufinalni meč kategorije do 12 godina gde je Pavlović spasao dve meč lopte i pobedio odličnog protivnika sa druge strane mreže pokazavši zrelost u veoma bitnim momentima.

Na turniru sa Stefanom bio je i njegov trener Dejan Vasić. Saradnja Vasića i Pavlovića traje već tri godine.

-Provodimo mnogo vremena zajedno, radimo naporno i požrtvovano i što je najbitnije verujemo u ono što radimo. Na početku je bio stidljiv momak, ali pun želja i snova, a ko sanja i veruje u svoje snove on će ih ostvariti. Turnir je bio odličan. Naravno da nisam zadovoljan nekim segmentima u igri svog igrača i kada bih rekao da je sve bilo sjajno ne bih bio fer prema sebi i njemu, ali tenis je živa igra i greške su sastavni deo. Velika je stvar i bronza sa mnogo starijim i iskusnijim igračima – istakao je trener Dejan Vasić.

Vasić je dodao da je ponosan što u klubu treniraju i deca iz Šapca i Loznice, te da vremena za slavlje nema, jer je sport na visokom nivou zahtevan. Najvažniji je prvi sledeći meč, a najveća titula svaka sledeća.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa