10. novembar 2022.10. nov 2022.
Važno iskustvo u A ligi: VK Sava

Važno iskustvo u A ligi: VK Sava

VATERPOLO: PRVA A LIGA

Jaki rivali u nizu

Sava je najmlađa, najneiskusnija ekipa u Prvoj A ligi, a na startu, kao što je nije milovao žreb, tako je ne štede i povrede, te ovaj učinak posle tri kola nije željen, no jeste bio realan. Beograd je značajno iskusniji i kvalitetniji i od kompletne Save. Kada se suproststavi mlad i desetkovan tim, bez kapitena Filipa Novakovića i još nekolicine igrača, ishod je jedini moguć, ubedljiv poraz.

Sava – Beograd 5:17 (0:4, 2:5, 1:5, 2:3)
Gradski bazen. Sudije: Nišavić i Đorđević. Isključenja: Sava 9, Beograd 15. Peterci: Sava 2 (2), Beograd 3 (2)
SAVA: Mijailović, Urošević, Mičanović 1, Mićić, Davdović, Pantelić 2, Zdravković, Lukić 1, Mihailović,Lazić 1, Janković, Vasić, Gošić, Jezdimirović.
BEOGRAD: Vasović, Beronja, Milićević 1, Žutić, Ičagić, Martinović 1, Kesić 3, D.Aleksandrov 2, M.Aleksandrov, Ivanović 2, vuksanović 1, Ivanović 1, Uzelac, Stjepanović 4.


Žrebanje takmičarskih brojeva nije ekipi Miroslava Mandića donelo sreću i sezonu kako su započeli duelima protiv najjačih, sada je i nastavljaju, jer će ponovo morati na megdan doskorašnjem superligašu, ekipi Zemuna. Oni su u borbi za Super ligu. U velikom derbiju su poraženi od Starog grada i verovatno da su već upisali bodove protiv Šapčana. Jović, Kovačević, Japundžić su među vodećim igračima Lige.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa