10. novembar 2022.10. nov 2022.
Donacija za toplu salu
Prnjavor: Rešen problem grejanja u sportskoj hali

Donacija za toplu salu

Problem grejanja u sali u Prnjavoru pred već započetu zimsku sezonu je rešen, ističu na fejsbuk stranici OŠ Kralj Alnjksandar Karađorđević. Prosotor koji za nastavu i treninge koristi više od 300 đaka, odnosno mnogo više kada se ubrajaju i komercijalni termini, ponovo je topao i pruža adekvatne uslove za rad. U sportskoj hali postavljeni su kaloriferi za grejanje donacija kompanije „Elit MD“ čiji je vlasnik Dejan Vasić, nekadašnji učenik Osnovne škole „Kralj Aleksandar Karađorđević“.



-Pamtim aktivnosti u hladnoj sali i drago mi je što sam u mogućnosti da pomognem kako bi učenici, ali i svi ostali koji koriste salu imali optimalne uslove za rad. Srećan sam što mogu da pomognem svojoj školi i što vidim mnogo srećnih dečjih lica koja vole sport i Bogu hvala žele da što duže ostanu, od sada, u toploj dvorani – istakao je Vasić.

Pamtim aktivnosti u hladnoj sali i drago mi je što sam u mogućnosti da pomognem


Obnovljeno je 12 grejnih tela, a ranije je ova kompanija obezbedila farbanje tribina, sređivanje klupskih prostorija, farbanje jednog dela hale, uređenje hodnika i popravku rasvete ističu na fb stranici Škole.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa