17. novembar 2022.17. nov 2022.
Dobar start šabačkih ekipa

Dobar start šabačkih ekipa

KOŠARKA

Borba za vrh

Košarkašice OKK Šapca nastavile su niz pobeda u Regionalnoj ligi i nastavile put ka mestu u višem rangu koje je proklamovano kao cilj ove sezone. U četiri utakmice su zabeležile četiri trijumfa i sa liderske pozicije odlaze na kraću pauzu, odnosno vikend u kome su slobodne pred gostovanje u Užicu 26. novembra. Savladan je užički plej of 55:41 u poslednjem odigranom kolu.

Četiri kola su pokazala da Šapčanke u ovoj fazi nemaju adekvatnog takmaca i maksimalan učinak je realan pred doigravanje za Drugu ligu.

Njihove kolege predvođene Stojadinom Markovićem imaju takođe stopostotan učinak, ali uz meč manje. Upravo duel protiv Radničkog iz Valjeva 3. decembra u Šapcu može biti ključni u borbi za prvo mesto na pauzi. Krupanj nije predstavljao veliki izazov, 82:51 je bilo, no meč u Valjevu protiv Studenta je mnogo teži u narednom kolu.

Majurski Miks je poražen od Valjevaca (Radničkog) 95:79, a priliku za četvrtu pobedu ima protiv Železničara na svom parketu. Ovi mečevi biće uvertira za mali gradski derbi u komeće OKK Šabac poslednjeg vikenda u novembru dočekati Miks.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa