29. decembar 2011.29. dec 2011.
GRADSKI ODBOR DEMOKRATSKE STRANKE

NOVOGODIŠNjI KOKTEL

Prošlog utorka Gradski odbor DS organizovao je tradicionalni Novogodišnji koktel u svojim prostorijama. Koktelu su prisustvovali visoki funkcioneri stranke, članovi i simpatizeri.
Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević izjavio je da Demokratska stranka ostaje privržena svom osnovnom principu, rešavanju problema građana. On je istakao da će to biti centralna tema predizbornog programa predizbornog programa DS.
-Smatram da su najveći problemi građana vezani za nedovoljan broj radnih mesta i niske zarade. S druge strane mali su prihodi u budžeta i smanjena je mogućnost da se rešavaju problemi vezani za socijalnu zaštitu. Privlačenje investitora i investicija i razvoj privrede je jedini put za rešavanje ovih problema. U predlogu budžeta za narednu godinu imamo oko 30 miliona dinara više namenjenih realizaciji programa iz oblasti socijalne zaštite.
Gradonačelnik je građanima poželeo dobro zdravlje, sreću i puno uspeha u rešavanju problema u Novoj godini.
Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Miodrag Filipović rekao je da njihova stranka ima najbolji program sa kojim će izaći pred građane na sledećim lokalnim izborima.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa