24. novembar 2022.24. nov 2022.
Pauza uz brige i rad
FUDBAL: PRVA LIGA SRBIJE

Pauza uz brige i rad

Posle 19 kola Mačva je 11. Očekivan bolji plasman. Igra bolja od rezultata smatra trener. Manje promene neophodne. Cilj je plej of
Kada gubite 2:0, kada je u 94. minutu 2:1 za rivala, bod je sasvim zadovoljavajući, međutim u globalu remi nije baš nešto što bi neko u Mačvi potpisao pre meča protiv Inđije.

Duga je pauza, a Mačva je čeka na slabom 11. mestu. Sve je još moguće, ostalo je još 11 kola i 33 boda u opticaju, borba za plej of je realna, ali daleko od toga da nema brige za opstanak.

Mačva – Inđija 2:2 (1:2)
Stadion Mačve. Gledalaca: 500. Gl. sudija: Jelena Međedović (BG); pomoćnici: Hrutka (BG) i Čotrić (Loznica). Strelci: Radunović u 45+1 i Branković 90+4 za Mačvu; Đurić u 31. i Stojanović u 45. minutu za Inđiju. Žuti kartoni: Adamović, Stevanović, Mićanović, Radunović (Mačva); Rnić, Radosavljević. Stevanović (Inđija); Crveni karton: Stevanović u 87.min. (Inđija).
MAČVA: Samurović, Popović, Jevtić, Ristivojević, Stevanović, Belić (Mićanović), Vraštanović (Savković), Adamović, Pejović, Radunović, Marjanović (Branković)
INĐIJA: Rnić, Đoković, Desančić, Srbijanac, Đurić (Vuković), Janjić (Rađen), Bojović, Gajilović (Kukolj), Stojanović, Radosavljević (Rakić), Stevanović.


-U 19 kola smo odigrali mnogo dobrih utakmica, kada govorimo o igri, rezultati su slabiji od onoga što smo pokazali na terenu. Mnogo smo bodova izgubili zbog neiskorišćenih prilika - ističe trener Ivan Kurtušić dodajući da su neminovne promene tokom prelaznog roka.

- Realno je dovođenje dva igrača, realno je i da neko ode, tek sledi analiza koliko je ko pružio, koliko može još da pruži. Velikim rezovima nema mesta na polusezoni, ali promena mora biti. Očekujem da na proleće budemo bolji i uspešniji.

M. Nešković


Nastavak prvenstva je 25. februara 2023. Plej of je daleko tri boda, ali i Loznica koja je tek na 14. mestu je na jednakom rastojanju. U ostatku regularne sezone Mačva gostuje u Rakovici, Kruševcu, Vršcu, Milanovcu, Loznici, Zlatiboru, a dočekuje: Železničar, Radnički, Novi Sad, Rad i Ub.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa