24. novembar 2022.24. nov 2022.
Prvenac u A ligi za Savu

Prvenac u A ligi za Savu

VATERPOLO: PRVA A LIGA

Novo samopouzdanje Save

Pobeda protiv Bečeja nije važna samo zbog tri boda i zato što je ostvarena protiv svakako najvećeg imena u Prvoj A ligi, već pre svega zbog manira na koji je zarađena. Tim se vratio posle zaostatka od tri gola, stvorio plus četiri, izdržao padove u igri i na kraju slavio. Za prvu pobedu jeste trebalo pet kola, ali je to bila i prva utakmica u kojoj je Sava igrača u kompletnom sastavu.

Sava – Bečej 12:11 (2:3, 4:2, 4:2, 2:4)
Gradski bazen. Gledalaca: 300. Sudije: Piljić i Nišavić. Isključenja: Sava 13, Bečej 5. Peterci: Sava 1 (1), Bečej 3 (1)
SAVA: Alimpić, Novaković 1, Babić 1, Mićić 1, Zec 1, Mićanović, Jezdimirović 3, Pantelić 3, Trbović, Lazić, Zec 2, Urošević, Gošić, Vasić.
BEČEJ: Pantelić, Sirotanović 2, Ićitović, Popov 1, Mesaroš 4, Kuprešak, Kovačev, Kovačev 1, Bošković 2, Pantić 1, Stanaćev, Rkman, Tucakov.


Opstanak u Prvoj A ligi će apsolutno zadovoljiti ambicije Šapčana u prvoj sezoni. Rivali na tom putu su, pre svih Valjevo i Bečej. Bečej je savladan, Valjevo je u Šapcu 21. decembra. Pobeda je tu imperativ, a svaka osim ovih je veliki bonus. Meč u Pančevu 3. decembra mogao bi biti prilika za novi poen ili tri.
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa