24. novembar 2022.24. nov 2022.
Prvenac u A ligi za Savu

Prvenac u A ligi za Savu

VATERPOLO: PRVA A LIGA

Novo samopouzdanje Save

Pobeda protiv Bečeja nije važna samo zbog tri boda i zato što je ostvarena protiv svakako najvećeg imena u Prvoj A ligi, već pre svega zbog manira na koji je zarađena. Tim se vratio posle zaostatka od tri gola, stvorio plus četiri, izdržao padove u igri i na kraju slavio. Za prvu pobedu jeste trebalo pet kola, ali je to bila i prva utakmica u kojoj je Sava igrača u kompletnom sastavu.

Sava – Bečej 12:11 (2:3, 4:2, 4:2, 2:4)
Gradski bazen. Gledalaca: 300. Sudije: Piljić i Nišavić. Isključenja: Sava 13, Bečej 5. Peterci: Sava 1 (1), Bečej 3 (1)
SAVA: Alimpić, Novaković 1, Babić 1, Mićić 1, Zec 1, Mićanović, Jezdimirović 3, Pantelić 3, Trbović, Lazić, Zec 2, Urošević, Gošić, Vasić.
BEČEJ: Pantelić, Sirotanović 2, Ićitović, Popov 1, Mesaroš 4, Kuprešak, Kovačev, Kovačev 1, Bošković 2, Pantić 1, Stanaćev, Rkman, Tucakov.


Opstanak u Prvoj A ligi će apsolutno zadovoljiti ambicije Šapčana u prvoj sezoni. Rivali na tom putu su, pre svih Valjevo i Bečej. Bečej je savladan, Valjevo je u Šapcu 21. decembra. Pobeda je tu imperativ, a svaka osim ovih je veliki bonus. Meč u Pančevu 3. decembra mogao bi biti prilika za novi poen ili tri.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa