24. novembar 2022.24. nov 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Osnivačka skupština Young Media Network-a

Glas Podrinja među osnivačima

Young Media Network je osnovan sa vizijom da svojim aktivnostima briše granice i povezuje mlade ljude iz regiona. Članice su se obavezale da se zalažu za promociju medijskih sadržaja za mlade, širenje medijske pismenosti, profesionalno i istinito informisanje
Osnivačka skupština Young Media Network-a, održana je u četvrtak 17. novembra u Beogradu. Među osnivačima Poslovnog udruženja “Mreža mladih medija i medija za mlade - Young Media Network” je deset fizičkih i pravnih subjekata iz Srbije, BiH, Severne Makedonije i Crne Gore.

Mreža mladih medija i medija za mlade - Young Media Network je deset fizičkih i pravnih subjekata iz Srbije, BiH, Severne Makedonije i Crne Gore


Young Media Network je osnovan sa vizijom da svojim aktivnostima briše granice i povezuje mlade ljude iz regiona. Članice su se obavezale da se zalažu za promociju medijskih sadržaja za mlade, širenje medijske pismenosti, profesionalno i istinito informisanje.

Zajedničke akcije biće fokusirane na proizvodnju i razmenu medijskog sadržaja, zagovaranje pred državnim organima, zajednički nastup pred donatorima i ostvarivanju različitih marketinških mogućnsti.

Foto: "Glas Podrinja"


Tokom skupštine izabran je upravni odbor u sastavu: predsednica, Jelena Božić, novinarka O radija, zamenik predsednika, Darko Lazarević iz Omladinskih novina, sekretar, Vedran Prodić, urednik Omladinskog programa BH radija 1, i članovi: Tanja Trifković, urednica Glasa Podrinja, Igor Stojanov, novinar Goce media i Lazar Simić, novinar portala Krug/Izazov plus.

Zajedničke akcije biće fokusirane na proizvodnju i razmenu medijskog sadržaja, zagovaranje pred državnim organima, zajednički nastup pred donatorima i ostvarivanju različitih marketinških
mogućnosti


Nadzorni odbor tokom sledećih godinu dana činiće: Srđan Petković u ime organizacije SHL, Klaus Dahman iz DW akademije i Marina Dabić sa portala Krug.
Za sedište udruženja izabran je Novi Sad.
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa