24. novembar 2022.24. nov 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Osnivačka skupština Young Media Network-a

Glas Podrinja među osnivačima

Young Media Network je osnovan sa vizijom da svojim aktivnostima briše granice i povezuje mlade ljude iz regiona. Članice su se obavezale da se zalažu za promociju medijskih sadržaja za mlade, širenje medijske pismenosti, profesionalno i istinito informisanje
Osnivačka skupština Young Media Network-a, održana je u četvrtak 17. novembra u Beogradu. Među osnivačima Poslovnog udruženja “Mreža mladih medija i medija za mlade - Young Media Network” je deset fizičkih i pravnih subjekata iz Srbije, BiH, Severne Makedonije i Crne Gore.

Mreža mladih medija i medija za mlade - Young Media Network je deset fizičkih i pravnih subjekata iz Srbije, BiH, Severne Makedonije i Crne Gore


Young Media Network je osnovan sa vizijom da svojim aktivnostima briše granice i povezuje mlade ljude iz regiona. Članice su se obavezale da se zalažu za promociju medijskih sadržaja za mlade, širenje medijske pismenosti, profesionalno i istinito informisanje.

Zajedničke akcije biće fokusirane na proizvodnju i razmenu medijskog sadržaja, zagovaranje pred državnim organima, zajednički nastup pred donatorima i ostvarivanju različitih marketinških mogućnsti.

Foto: "Glas Podrinja"


Tokom skupštine izabran je upravni odbor u sastavu: predsednica, Jelena Božić, novinarka O radija, zamenik predsednika, Darko Lazarević iz Omladinskih novina, sekretar, Vedran Prodić, urednik Omladinskog programa BH radija 1, i članovi: Tanja Trifković, urednica Glasa Podrinja, Igor Stojanov, novinar Goce media i Lazar Simić, novinar portala Krug/Izazov plus.

Zajedničke akcije biće fokusirane na proizvodnju i razmenu medijskog sadržaja, zagovaranje pred državnim organima, zajednički nastup pred donatorima i ostvarivanju različitih marketinških
mogućnosti


Nadzorni odbor tokom sledećih godinu dana činiće: Srđan Petković u ime organizacije SHL, Klaus Dahman iz DW akademije i Marina Dabić sa portala Krug.
Za sedište udruženja izabran je Novi Sad.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa