1. decembar 2022.1. dec 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Radionice u predah smeštaju „Bogdaj“ tokom vikenda

Dani otvorenih vrata

Otvoreni smo non- stop, kad roditelj ili staratelj ima potrebu i najavi se, mi im izlazimo u susret i tu smo da provedemo kvalitetno vreme sa njihovom decom
Predah smeštaj „Bogdaj“ za vikend je organizovao radionice za decu i roditelje. Tokom „Dana otvorenih vrata“ petnaestak korisnika uživalo je u druženju i prilici da pokažu kreativnost kroz izradu novogodišnjih ukrasa i kićenje jelke.

-Okupili smo uglavnom redovne korisnike koji su sa nama prethodnih godinu i po dana. Ovih dana nisu svi u mogućnosti da dođu zbog obaveza ili sezonskih prehlada. Uvek se trudimo da imamo nekih aktivnosti. Otvoreni smo non- stop, kad roditelj ili staratelj ima potrebu i najavi se, mi im izlazimo u susret i tu smo da provedemo kvalitetno vreme sa njihovom decom- napominje upravnica predah smeštaja „Bogdaj“ Danka Tomić.

Majka petnaestogodišnjeg dečaka sa autizmom Marija Skvarica kaže da je on korisnik smeštaja proteklih šest meseci.

-Veoma sam zadovoljna. Boravak ovde mu puno znači, a i meni kao roditelju, jer ne razmišljam o njegovoj bezbednosti kad ga ostavim, znam da je siguran. Nega i smeštaj su dobri, ovo je prva etapa u nizu usluga koje su neophodne za tu decu. Verujem da će ih u narednom periodu biti još- istakla je Skvarica, koja je i potpredsednica Udruženja „Autizam Šabac“.

„Bogdaj“ ima devet zaposlenih i okuplja korisnike od pet do 55 godina.
D.D.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa