12. januar 2012.12. jan 2012.
BOŽIĆNE KONjIČKE TRKE U BOGATIĆU

POBEDILA ELZA

Tradicija je održana. Ovog puta održane su dve galopske i jedna galopska trka u sulkama na distancama od 600 metara. Poprište galopera bila je “okrnjena“ ( do pola uzorana) trkačka staza na hipodromu u Bogatiću, tačno u podne na Božić.
U prvoj trci Badnje veče, pobedila je Žana, vlasništvo Ličanina iz Maova, druga je bila Ala Mikela, vlasništvo Stevanovića iz Pančeva, a treća Borba, vlasništvo Banovca iz Banovog Polja.
U glavnoj trci ovog dana pred oko 3.000 zaljubljenika u brze konje pobedila je Elza, vlasništvo Stevanovića, gosta iz Pančeva. Drugo mesto je osvojila Doli Dona, vlasništvo Zarića iz Šapca. Treći je bio Dilber, vlasništvo Mirkovića iz Pomijača.
U galopskoj trci u sulkama, koja uvek pobuđuje veliku pažnju Mačvana slavio je Zoran Vasić iz Glušaca. Prvo i drugo mesto osvojili su njegovi konji. Prva je bila Skala, a drugi Ludvig Van Gile. Treća na cilj je stigla Adana, vlasništvo Milovanovića iz Bogatića.
Sudeći po velikom interesovanju Mačvana za konjičke trke i agilnosti novog rukovodstva opštine Bogatić i novoformiranog Konjičkog kluba Mačva već ove sezone, obnovljenim hopodromom u Bogatiću trčaće galoperi, domaći i gostujući na verujemo radost brojne publike. To je u kraćoj izjavi potvrdio i predsednik opštine Bogatić Slobodan Savić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa