1. decembar 2022.1. dec 2022.
Na ispitu psihička snaga
RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Na ispitu psihička snaga

Naredno gostovanje će biti veliki izazov za šabačke rukometašice nakon poraza od Bekamenta na najteži način. Malo šta se može zameriti nekompletnom i desetkovanom Medicinaru za igru protiv iskusnijeg i kvalitetnijeg protivnika, ali će za mlade igračice biti najteže da se oporave od poraza u utakmici gde su imale mnogo situacija u kojima su mogle osigurati senzaciju. Dva promašena sedmerca, potom dva zicera i dva probijanja u poslednjim minutima gde bi realizacije jedne od tih situacija donela pobedu, bila su previše da se izbegne poraz od Bekament. Bodovi nisu ni bili planirani, ali su mogli biti veliki zamajac.

-Propustili smo veliku priliku, ali mi smo mlad tim i jasno mi je bilo da će biti uspona i padova u igri. Biće ih još, znam to i predstoji nam težak rad da ih svedemo na najmanju meru. Mi imamo svoj plan, još uvek smo blizu ispunjenja i razmišljamo o narednom rivalu, ne osvrćemo se na prethodni neuspeh – ističe trener Nenad Tešić.

Medicinar – Bekametn 26:27 (15:11)
Hala Zorka. Gledalaca: 400. Sudije: Musić i Đurašinović (oba Vrbas). Sedmerci: Medicinar 5(3); Bekament 5(5). Isključenja: Mediicnar 12; Bekament 2 minuta.
MEDICINAR: Jarić, Petrović, Đukanović, Jović, Radić, Kojić 1, Radović 5, A. Vasić 7, T. Vasić, Cvejić, Petrić 1, Cvetinović 4, Stević, Dragosavljević 5(3), Rakić 3, Jakovljević.
BEKAMENT: Cvetković, Mitrović, Arsenijević, Radojičić 3, Preković 1, Anić, Petrović 3, Malenović, 1, Simić, Mirković 1, Ivković 5, Simić, Dragović, Krstić 4, Tomković 8(5), Bokarić 1.


Gostovanje u Panečvu koje Šapčanke očekuje predstojećeg vikenda je već ono sa rezultatskim imperativom. Novajlija u ligi se još nije dokazao i svakako da je Medicinar favorit koji bi pobedom već ispunio sve planove pred start. Pančevo je u sedam kola ostvarilo samo jednu pobedu i jedan remi, odnosno pet ubedljivih poraza. Najpoznatija imena su Valentina Božinović i Jovana Veličković.

-Naš cilj su dva boda. Još imamo problema sa povredama, virusom, nadam se da ćemo uskoro imati komlletan sastav uz izuzetak Tamare Mandić na koju računamo od drugog dela sezone. Želja su bodovi iz Pančeva uz nadu da možemo iznenaditi i Železničar – dodaje Tešić.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa