8. decembar 2022.8. dec 2022.
Potreban oporavak (foto: ŽRK Medicinar fb)

Potreban oporavak (foto: ŽRK Medicinar fb)

RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Pauza za oporavak

Nisu zaslužile poraz protiv Bekamenta Šapčanke, ali su ga svojim geškama pretrpele, međutim nisu problem samo bodovi, već emotivna isparažnjenost posle dobrog nastupa koji nije favorizovan, što se nažalost prenelo i u Pančevo. Domaćin je tragao za drugom pobedom i potragu završio protiv plavo-belih. Sve se poklopilo za domaće. Pojačanja iz Beograda Stekić i Belić su zaigrale izvanredno i vodile svoj tim do pobede.

Obe ekipe su pravile greške, golmani su imali loše veče na obe strane, te je pobedio tim koji je manje loših odluka doneo.

Pančevo – Medicinar 27:25 (11:9)
Pančevo. Gledalaca: 150. Sudije: Dauti i Minić (oba Beograd). Sedmerci: Pančevo 3(3); Medicinar 4(4). Isključenja: Pančevo 18; Medicinar 12 minuta.
PANČEVO: Maksić, Todorovski, Stanišković 4, Božinović 2, Rogulja, Markagić 3, Stanojević 1, Stekić 12 (3), Veličković 2, Brkić, jandrušić, Belić 3, Vranić, Kepčija.
MEDICINAR: Jarić, Petrović 2, E. Petrić, Radić, Kojić 1, Radović 3, Vasić 4, Lacković, Vasić, Cvejić (2 odbrane), H. Petrić, Cvetinović 2, Dragosavljević 10 (4), Rakić 4.


-Bili smo u kontraritmu celu utakmicu i to nam se vratilo kroz poraz. Imamo još mnogo problema sa sastavom. Pauza od jednog vikenda je pred nama, prilika i za oporavak i za jači rad pred težak meč koji nas očekuje – kratko je izjavio trener Nenad Tešić.

Usled neparnog broja ekipa ove sezone, Šapčanke su u pretposlednjem kolu slobodne, a u poslednjem pred novu pauzu dočekuju branioca titule, ekipu Železničara iz Inđije. Poraz u Pančevu nije uticao trenutno značajno na položaj Meidicnara na tabeli, realno je očekivati nazadovanje u određenoj meri nakon sledećeg kola. Nada je svakako u proleću kada se očekuje da tim bude kompletiran.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa