12. januar 2012.12. jan 2012.
IVANA AĆIMOVIĆ

ROĐENA GIMNASTIČARKA

Talenat Ivane Aćimović učenice sedmog razreda OŠ „Majur“ za gimnastiku ispoljio se još od malih nogu. Najpre je njen talenat uočio nastavnik fizičkog Petar Simić koji je savetovao da se počne ozbiljnije baviti ovim sportom. Poslušavši savet započinje sa treninzima u gimnastičkom klubu „Sloboda“ u Šapcu. Za samo četiri meseca aktivnog treniranja uspela je da se okiti prvim odličjima.
- Već prvog dana stekla sam puno drugarica od kojih sam jako lepo prihvaćena i s kojima sam napravila prve ozbiljnije korake na gredi. Moj talenat i sposobnost za ovu disciplinu odmah je primetio i trener Lepa Sloboda. Najviše volim da vežbam na razboju i gredi. Treninge sam prekinula na kratko jer nisam mogla da uskladim sa školskim obavezama pred kraj prvog polugodišta. Ali, ću nastaviti jer sam prosto zaljubljena u ovaj sport, kaže Ivana.
Treninge je imala dva puta nedeljno u Medicinskoj školi. Na takmičenjima koja su usledila osvajala je prva mesta. Jedno od dražih je prošlogodišnje u Novom Sadu. Za pripremljenu koreografiju osvojili su prvo mesto.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa