8. decembar 2022.8. dec 2022.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Treninzi Glasa Podrinja i Asocijacije Duga

U okviru projekta „Šabac-grad po meri mladih“ realizovan je trening za pisanje projekata u trajanju od tri dana (23-25.11) u organizaciji Asocijacije Duga. Tokom procesa edukacije mladi polaznici i polaznice Akademije za omladinske lidere uz mentorsku podršku tima Duge su imali priliku da saznaju kako se kreira i implementira predlog projekta. Projektne ideje nastale tokom treninga biće realizovane kroz učešće na konkursima.

Foto: Glas Podrinja


Trodnevni trening (1,2. i 3.12.) za nastupe u medijima, odnose sa javnošću i kreiranje medijskih sadržaja koji je sproveo Glas Podrinja dao je učesnicima smernice u pomenutim oblastima. Kroz obuku mladi su se detaljenije upoznali sa osnovama novinarstva, preporukama za nastupe u medijima i usavršili veštine javnog nastupa.

Foto: Glas Podrinja


Tokom jedne od radionica kreirani su i prvi medisjki sadržaji, video prilozi, koji će tokom decembra biti objavljeni na portalu i društvenim mrežama Glasa Podrinja.

Foto: Glas Podrinja


U periodu od 6 meseci, 20 mladih Šapčanki i Šapčana će pohađati Akademiju za omladinske lidere sa ciljem da se mladi osnaže, ojačaju njihovi kapaciteti, veštine i sposobnosti kako bi u narednom periodu bili nosioci promena i lideri u svojoj zajednici.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa