15. decembar 2022.15. dec 2022.
Familija zaljubljenika u sport
SPORTSKI SAVEZ VLADIMIRCI U 2022. GODINI

Familija zaljubljenika u sport

Akcija sportskog saveza Srbije i opštinskog sportskog saveza održana je pod sloganom „Budi zdrava – vežbaj sa nama“ a podrazumevala je rekreaciju žena sa teritorije opštine, a treninzi su održavani dva puta nedeljno u sali OŠ „Žika Popović“ u Vladimircima. Treninge vodi Jelena Kuzmanović
Uz školski sport, opštinsko takmičenje u malom fudbalu, odbojci, atletici, vredno je istaći učešće OŠ „Žika Popović“ i OŠ „Jovan Cvijić“ Debrc i Provo. Održan je i miting paraplegičara u Provu uz učešće takmičara iz Rume, Šapca, Bogatića i domaćina iz Vladimiraca.

Akcija sportskog saveza Srbije i opštinskog sportskog saveza održana je pod sloganom „Budi zdrava – vežbaj sa nama“ a podrazumevala je rekreaciju žena sa teritorije opštine a trenenzi su održavani dva puta nedeljno u sali OŠ „Žika Popović“ u Vladimircima. Treninge vodi Jelena Kuzmanović. Pamti se i petrovdanski turnir u malom fudbalu uz učešće osamnaest mesnih zajednica gde je prvo mesto osvojila ekipa Vladimiraca pobedivši u finalu Trbušac.

Seoske olimpijske igre Opštine Vladimirci održane su u Krnulama i Provu uz učešće osam mesnih zajednica i to u stonom tenisu, šahu, basketu, odbojci, nadvlačenju konopca i klipka i višeboju. Najbolja je bila ekipa Krnula, drugi je bio Pejinović a treći Belotić a po plasmanu osvojili su vaučere za sportsku opremu od 40 000, 30 000 i 20 000 dinara. Sve aktivnosti sportskog saveza odvijaju se pod nadzorom predsednika Aleksandra Bajevića, tehničkog sekretara Miljana Lukića i stručnog saradnika Snežane Pavličević, najavljujući i naredno berićetno leto.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa