15. decembar 2022.15. dec 2022.
Prva nagrada za Jovanu
Šabačka gimnazija

Prva nagrada za Jovanu

Učenica Šabačke gimnazije III6 odeljenja, Jovana Janjatović, je ostvarila veliki uspeh osvojivši prvu nagradu u okviru IEEESTEC konferencije studentskih projekata. U nastavku su tekst i slike sa konferencije koje je Jovana napravila u formi izveštaj.

U četvrtak, 24. 11. 2022. godine na Elektronskom fakultetu u Nišu održana je jubilarna 15. IEEESTEC konferencija studentskih projekata.

Konferenciju su organizovali studentski ogranak IEEE SB Niš, EESTEC LC Niš i Elektronski fakultet u Nišu, u saradnji sa IEEE Serbia&Montenegro Sekcijom, IEEE Electron Devices/Solid-State Circuits Chapter, IEEE Microwave Theory and Techniques Chapter, IEEE WIE Affinity Group i IEEE Computational Intelligence Chapter, uz podršku Srpske akademije nauke i umetnosti (SANU) Ogranka u Nišu, kao i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

U okviru kategorije “Najbolji STEM srednjoškolski projekat”, prvu nagradu osvojio je rad: Projektovanje i dizajn štampane ploče na primeru LED bedža, čiji su autori: Jovana Janjatović, Kosta Jovanović, Mihajlo Ninkov.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa