22. decembar 2022.22. dec 2022.
Donacija vredna tri i po miliona
POVERENIŠTVO KOMESARIJATA ZA IZBEGLICE OPŠTINE VLADIMIRCI

Donacija vredna tri i po miliona

Ove godine Opština Vladimirci je konkurisala za dodelu građevinskog materijala za pet porodica a za ugradnju u kuće koji su bili neophodni. Posle sprovedene javne nabavke vredno je pomena i da je firma sa teritorije Opštine Vladimirci u konkurenciji sličnih iz Beograda, Paraćina i Smederevske Palanke na raspisanom tenderu ponudila najpovoljnije uslove a posle potpisanih ugovora pet porodica je dobilo građevinski materijal u vrednosti od po 700 000 dinara. Mora se istaći da su u predviđenom vremenu i dobili željeni građevinski materijal.

Obilazeći teren da se uverimo u tokove radova slika je bila više nego zadovoljavajuća. Koristeći povoljne vremenske prilike sve teče brže i od očekivanog a u povereništvu ne kriju zadovoljstvo uz očekivanja da će gro poslova biti urađen u ovoj godini.

Korisnici ove donacije vredne tri i po miliona dinara su zahvalni a u Mesarcima i Debrcu čak su i prezadovoljni ističući da nema reči kojima bi izrekla zahvalnost Republici Srbiji i Opštini Vladimirci na izdvojenim sredstvima da oni i članovi njihovih porodica žive u kvalitetno urađenim domovima po svim standardnima.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa